Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Результати ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУ та ХІІІ Всеукраїнської учнівської конференції-конкурсу на кращу науково-дослідницьку роботу «Універсіада»
AA

Результати ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУ та ХІІІ Всеукраїнської учнівської конференції-конкурсу на кращу науково-дослідницьку роботу «Універсіада»

     Відповідно до п. 7 Положення про управління освіти і науки облдержадміністрації,  Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.11 № 1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.11 за № 1318/20056, та на виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14.08.12      № 916 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2012/2013 навчальному році»  у листопаді грудні 2012 року у  ІІ  етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад взяли участь 825 учнів гімназії № 1 та  загальноосвітніх шкіл міста ЮЗШ № 1,2,3,4 які посіли 250 призових місць.  Найбільшу кількість призових місць отримали учні гімназії № 1 та загальноосвітньої школи № 3. 

У січні-лютому 2013 року 58 учнів міста взяли участь у ІІІ (обласному) етапі Олімпіад. Отримали 30 призових місць (І м. – 1;  ІІ м. – 12;  ІІІ м. – 17).

З  7 по 9 лютого 2013 року 21 МАНУМівець взяли участь у ІІ (обласному) етапі  конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Як результат 4 призових місця: ІІ місць – 2, ІІІ місць – 2.

На запрошення Київського міжнародного університету, з метою розкриття творчого потенціалу особистості, підтримки обдарованої молоді, 9  учнів-членів Малої академії наук України Южноукраїнської МАНУМ  23  лютого 2013 року взяли участь у ХІІІ  Всеукраїнській учнівській конференції-конкурсі на кращу науково-дослідницьку роботу «Універсіада». Результат: 5 призових місць, а саме: І місць – 3; ІІ місць – 1; ІІІ місць – 1. 

Щиро дякуємо усім командам, які, незважаючи на несприятливі погодні умови, змогли взяти участь у змаганнях! А також вітаємо переможців міського, обласного етапів Олімпіад, ІІ (обласного) етапу  конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, ХІІІ  Всеукраїнської учнівської конференції-конкурсу на кращу науково-дослідницьку роботу «Універсіада» (м.Київ)  та бажаємо наснаги, цілеспрямованості та наполегливості!

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...