Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Порядку реконструкції об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на пайових засадах»
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Порядку реконструкції об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на пайових засадах»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Порядку реконструкції об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на пайових засадах», який розроблено з метою запровадження єдиного Порядку реконструкції об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на пайових засадах.

Підставою для розробки проекту регуляторного акту є закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», Цивільний кодекс України, рішення Миколаївської обласної ради 21.12.2012 № 15 «Про затвердження Комплексної соціально-економічної програми забезпечення житлом громадян у Миколаївській області на 2013-2017 роки».

Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 26.02.2013 оприлюднений на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yujnoukrainsk.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці ПК «Енергетик».

З проектом та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради за адресою вул. Дружби Народів, 23, м. Южноукраїнськ, тел. 2-10-73, 2-10-57.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до вказаного проекту регуляторного акту, складає 1 місяць з дня оприлюднення його на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою: www.yujnoukrainsk.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yujnoukrainsk.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 23, тел. 2-10-73, факс 2-10-57.

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...