Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 23 лютого - свято справжніх чоловіків
AA

23 лютого - свято справжніх чоловіків

Вихованню патріотизму, любові і поваги до Батьківщини присвячений ряд заходів до Дня захисника Вітчизни в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради».

21 лютого проведена виховна година  «Славні сини України».  Вихователі доступно і переконливо розповіли про героїв Великої Вітчизняної  війни, їх шлях до Перемоги. Наступного дня відбулась виставка дитячих робіт «Легенда про солдата». Вихованці творчо і з натхненням в своїх малюнках відобразили героїчні події воєнних років.

В цей же день відбулась спортивно-розважальна програма «Нумо, хлопці». Діти з задоволенням та ентузіазмом брали участь в конкурсах, змаганнях. Показали свою витривалість і спортивний азарт. Переможців і переможених не було! Це було свято дружби, спорту і єднання.

До вихованців Центру завітали військовослужбовці взводу спеціального призначення «Скорпіон» військової частини 3044. Вони професійно продемонстрували прийоми рукопашного бою. І діти, і вихователі були в  захваті від  виступу військових. Заступник командира військової частини з виховної роботи капітан  Ігор  Маспан від імені командира частини полковника  Василя Левіцького та всього особового складу привітав присутніх зі святом та вручив подарунки. На добру згадку про цю зустріч всі сфотографувались.

23 лютого вихованці Центру відвідали меморіал «Воїнам-визволителям», поклали квіти до підніжжя меморіальних плит, зустрілися з воїнами  Великої Вітчизняної  війни. Задушевна розповідь про солдатів минулих років викликала почуття поваги  до героїв.

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...