Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Виконання будівельних робіт підприємствами міста Южноукраїнська за січень 2013 року
AA

Виконання будівельних робіт підприємствами міста Южноукраїнська за січень 2013 року

За даними Головного управління статистики, за січень 2013 року підприємствами та відокремленими підрозділами міста Южноукраїнська виконано будівельних робіт на 11,3 млн.грн.

За обсягами будівельних робіт, виконаних у січні 2013 року місто Южноукраїнськ займає друге місце по Миколаївській області. Питома вага міста в загальнообласному обсязі виконаних будівельних робіт складає 20,4% (Вознесенська – 0,7%, Первомайська – 0,6%). Основну частку будівельних робіт (70%) виконано підприємствами обласного центру.

За характером будівництва 55,9% загального обсягу будівельних робіт припадало на нове будівництво, реконструкцію та технічне переозброєння об’єктів, решта – на капітальний та поточний ремонти (9,1% та 35%) відповідно.

 

Читайте також

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...