Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Соціальна справедливість – основоположна цінність суспільства
AA

Соціальна справедливість – основоположна цінність суспільства

 20 лютого 2013 року  в Україні відзначався День соціальної справедливості, який згідно з Указом Президента України від 4 листопада 2011 року № 1021 проводититься в нашій державі щороку у Всесвітній день соціальної справедливості.

За визначеннями саме соціальна справедливість і є основним принципом мирного та успішного життя як безпосередньо в самих країнах, так і у відносинах між ними, її не можна досягнути в умовах масових порушень прав і основних свобод людини. Тільки широкомасштабне і стійке економічне зростання є необхідною умовою забезпечення соціального розвитку й соціальної справедливості.

Саме тому, Южноукраїнським міським центром зайнятості в цей день було проведено низку заходів, а саме: в загальноосвітній школі №2 для учнів 11-А класу профконсультантом центру зайнятості була проведена класна година на тему «Соціальна справедливість для всіх», в якій прийняли участь представники Центру соціальних служб для сім’ї та молоді. В ході заняття діти  ознайомились  з поняттям «соціальна справедливість», дізналися про історію цього дня , також були   висвітлені питання гендерної рівності та

умови подолання бідності в Україні.

            Не залишилась поза увагою і молодь, яка перебуває на обліку в службі зайнятості. Для цієї категорії був проведений семінар на тему: «Соціальна справедливість – основоположна цінність суспільства». В семінарі прийняли участь 19 осіб, в тому числі 9 неповнолітніх. Це вразлива категорія громадян, яким вкрай необхідна підтримка та допомога і служба зайнятості є для них надійним помічником і порадником.

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...