Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято Дня Ангела владики Вознесенської і Первомайської єпархії Олексія
AA

Свято Дня Ангела владики Вознесенської і Первомайської єпархії Олексія

25 лютого – свято Іверської ікони Божої Матері та свят. Олексія митрополита Московського. З нагоди Дня Ангела владики Вознесенської і Первомайської єпархії Олексія до нашого міста було запрошено багато представників інших єпархій архієпископів та священників, а також першого вікарія Київської єпархії, керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Антонія.

Южноукраїнські мешканці на чолі з міським головою Євгеном Квасневським хлібом сіллю зустрічали митрополита біля нашої Української Православної Церкви.

В нашому місті таке свято відбувалося вперше. До церкви завітали також архієрей Української Православної Церкви митрополит Миколаївський і Вознесенський Питирим, владики Олександрійської, Бердянської, Миколаївської єпархій та всі священики Вознесенської і Первомайської єпархії, а це 62 священнослужителя, що свідчить про масштабність та значимість події.

Після служби митрополит Антоній привітав владику Олексія та всіх присутніх зі святом та подарував йому панагію.

Цей день дійсно став визначною подією як і для Української Православної Церкви Южноукраїнська, так і для мешканців міста.

 

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...