Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня соціальної справедливості Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді проведено ряд заходів
AA

До Дня соціальної справедливості Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді проведено ряд заходів

До Дня соціальної справедливості Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведено ряд заходів:

15 лютого, в рамках співпраці та взаємної підтримки Южноукраїнській міській організації „Товариство Червоного Хреста України” та Арбузинському районному центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді передано одяг, взуття, іграшки для сімей та осіб найуразливіших категорій, які були зібрані небайдужими мешканцями нашого міста під час проведених Центром акцій.

19 лютого відбулися збори трудового колективу Центру, метою яких було ознайомити працівників з основними статтями КЗпП, що регулюють працю жінок.

З метою популяризації роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді 20 лютого започатковано традицію проведення „Дня клієнта”. В цей день Центр відвідали міський голова Євген Кваснєвський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна та 12 мешканців нашого міста, з якими обговорювались питання необхідності створення закладів соціального обслуговування у місті, послуг, які надаються Центром та іншими соціальними установами, стану реалізації державних та міських соціальних програм тощо.

Павлункова Світлана, головний спеціаліст Центру, прийняла участь у семінарі „Соціальна справедливість – основоположна цінність суспільства”, який відбувся в міському центрі зайнятості для учнів Южноукраїнського професійного машинобудівного ліцею. На семінарі обговорювались питання моральної оцінки суспільних відносин, розподілу праці, соціальних благ, рівня та якості життя в державі, актуальних проблем молоді.

У загальноосвітній школі №2 фахівець із соціальної роботи Кокоша Юлія провела бесіду з учнями 11-го класу, під час якої ознайомила їх з поняттям „соціальної справедливості” та розповіла про послуги, що які надаються міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час проведення заходів розповсюджено 44 буклети соціального спрямування, 50 ручок з логотипом Центру та 300 кишенькових календарів. 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...