Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців!
AA

До відома юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців!

 

Набрав чинності наказ Мін'юсту від 14.12.2012 р. №1846/5, яким затверджено Порядок надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. Розділи стосовно надання витягів і довідок набудуть чинності на два місяці пізніше.  

Згідно з Порядком, змінено форми запитів для одержання виписки та інформації з Єдиного державного реєстру.  Крім того, передбачено можливість одержання виписки, витягу та довідки незалежно від місця зберігання реєстраційних справ юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Наказом розширюється доступ до інформації з даного реєстру щодо відомостей про засновників та посадових осіб юрособи з метою уникнення участі у тендерах афілійованих суб’єктів. Крім того нотаріусам та банкам надається доступ до ЄДР для безпосереднього отримання витягів з нього. 

 Також проект наказу розширює перелік відомостей, які можна отримати за допомогою офіційного веб-сайту Державної реєстраційної служби України, а саме:

 - відомості про основний вид діяльності юридичної особи та фізичної особи-підприємця;

 - дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи;

- відомості про видачу останньої виписки з ЄДР (дата видачі виписки, номер, за яким видано виписку, серія та номер бланка, на якому викладено текст виписки).

 

Реквізити рахунку для зарахування плати за одержання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та за публікацію повідомлення з 01 січня по 30 червня 2013 року.

Реквізити рахунку:

                       Одержувач: Державна реєстраційна служба України

                       Код ЄДРПОУ :  37508344;

                       Реєстраційний рахунок №31259272211767 в ГУДКС у м.Києві

                       МФО : 820019.

Звертаємо увагу!

Кожну платну дію необхідно проводити за окремим платіжним документом із обовязковим зазначенням її назви в призначенні платежу (витяг, довідка, виписка).”

Читайте також

Очікувані зміни в рамках реформи

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Створення ліцеїв – це вимога реформи, яка триває в Україні, для впровадження профільної старшо...