Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Графік прийому громадян Южноукраїнським районним відділом Управління державної міграційної служби України в Миколаївській області
AA

Графік прийому громадян Южноукраїнським районним відділом Управління державної міграційної служби України в Миколаївській області

З моменту здобуття будь-якою державою незалежності, однією з умов розбудови правової сучасної держави є визначення напрямів її міграційної політики та вдосконалення системи державного управління міграційними процесами відповідно до міжнародних стандартів у сфері реалізації прав людини.

Не стала винятком і Україна, яка географічно є центром Європи, та на території якої перебуває велика кількість іноземців, тому відповідно до статті 2 Указу Президента України від 6 квітня 2011 року № 405 "Питання Державної міграційної служби України", з 6 квітня 2011 року розпочав своє функціонування принципово новий орган виконавчої влади - Державна міграційна служба України.

СГІРФО Южноукраїнського МВ УМВС України в Миколаївській області було реорганізовано до Южноукраїнського районного відділу Управління державної міграційної України  в Миколаївській області, який функціонує з 01.08.2012 року та знаходиться за адресою: м.Южноукраїнськ, вул.Спортивна, 3.

Для зручності мешканців міста надаємо інформацію щодо графіку прийому громадян Южноукраїнським районним відділом Управління державної міграційної служби України в Миколаївській області та контактних телефонів співробітників. 

Графік прийому:  

Вівторок

Середа

П`ятниця

Субота

8.00-17.00

9.00-18.00

9.00-18.00

8.00-12.00

    обідня перерва 12.00-12.45

 Контактні телефони: 

5-66-06

Начальник відділу – Покрова Юлія Анатоліївна

5-67-34

Спеціаліст з питань реєстрації місця проживання, зняття з реєстрації місця проживання; отримання паспорта громадянина України; вклейки фото у зв`язку з досягненням 25-ти та 45-ти років.

5-73-92

Спеціаліст з питань отримання паспорта громадянина для тимчасових поїздок за кордон.

5-75-68

Спеціалісти з питань отримання заяв по втраті паспорта громадянина України; отримання дитячого проїзного документу для виїзду за кордон; оформлення виїзду на ПМП за кордон; продовження терміну перебування іноземних громадян; оформлення дозволу на імміграцію в Україну іноземних громадян; набуття або прийняття до громадянства України.

 

 

Читайте також

Очікувані зміни в рамках реформи

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Створення ліцеїв – це вимога реформи, яка триває в Україні, для впровадження профільної старшо...