Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | День працівників освіти
AA

День працівників освіти

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї нашої країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначала

День працівників освіти, день, коли всі навчальні заклади майорять осінніми квітами й  розквітають посмішками учнів та вчителів.

Відбулося таке свято і в Южноукраїнській гімназії №1.

Учнівське самоврядування закладу зібрало весь колектив гімназії на чудову церемонію «Совушка-2012» для вручення учителям нагород в різних номінаціях. Учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядачів були представлені веселі сценки з учнівського життя, в яких брали участь  учні паралелі 7-х класів та учні 6А класу Бавикін Вадим, Лисицький Владислав, Лупарь Микола, Баланов Антон, Волошина Олександра, Юсова Олена. Звучали музичні привітання від Стаса Михайлова – учня 7Б класу Валерія Тіткова. Учень 6Б класу Влад Лисицький та учень 7В класу Олексій Щукін побули в ролі вчителів історії Григоренка Геннадія Григоровича та фізичної культури Мамикіна Олександра Станіславовича.

По-святкому веселий настрій і заряд енергії отримали працівники гімназії від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок.

День самоврядування пройшов на вищому рівні: загальногімназійна лінійка була просто супер. Свято справді запам'яталося, на згадку у вчителів залишилися нагороди – «Совушки».

Минулого 2011-2012 навчального року була також урочиста лінійка, яку вчителі гімназії пам’ятають і сьогодні, здавалося б, що вже краще організувати свято не можна, але… Учні 7(11)-х класів  показали, що це можна зробити. Учениці Махота Юлія, Рєпіна Інна, Горобець Катерина, Прядко Аліна підготували чудовий сценарій. Учні багато свого часу витратили на репетиції, підготовку. Виготовлення одних тільки нагород зайняло скільки часу. Але ж яким гарним було свято!

Як класний керівник 7(11)-В класу, свого першого класу, хочу подякувати від імені всіх працівників закладу учнів 6(10) та 7(11) класів за організацію свята, а всім працівникам освіти побажати

 

Щастя і здоров’я міцного!

Учнів вдячних!

Чистих світанків,

Сонячних ранків!

Променя сонця

в кожне віконце!

Ніжної ласки,

Душевної казки,

Щастя без ліку

І довгого віку!

Кристапчук О.П

 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...

Призначення пільги на житлово-комунальні послуги, придбання твердого палива і скрапленого газу учасникам бойових дій

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 373 від 17.04.2019 року “Деякі питан...