Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У дошкільному навчальному закладі №8 "Казка" проведено методичне об’єднання тему: "Інноваційні технології, як прогресивний фактор в розвитку дошкільника"
AA

У дошкільному навчальному закладі №8 "Казка" проведено методичне об’єднання тему: "Інноваційні технології, як прогресивний фактор в розвитку дошкільника"

У дошкільному навчальному  закладі №8 "Казка"  проведено методичне об′єднання завідувачів і вихователів-методистів міста Южноукраїнська на тему: "Інноваційні технології, як прогресивний  фактор в розвитку дошкільника".

В заході прийняли участь методист управління освіти Малахова Т.М., завідувач ДНЗ №8 Припутень Н.А., вихователі-методисти ДНЗ №8 "Казка" Омельченко Т.М., Петросян М.Р., практичний психолог Дементьєва В.В.,інструктор  з фізичної культури Шелест З.А., вихователі ДНЗ №8 Водовозова Г.В., Леоненко В.А., Кобилінська Л.А., музичний керівник Козюкова О.В.

Методист управління освіти Малахова Т.М. зробила аналіз методичної та освітньо - виховної роботи ДНЗ міста за 2011-2012 навчальний рік  та познайомила  з перспективами розвитку на 2012-2013 н.р.

Завідувач ДНЗ № 8 Припутень Н.А. поділилася  досвідом роботи  щодо   впровадження інноваційних технологій у ДНЗ, зазначила, що педагоги закладу знаходяться в процесі творчого пошуку,  опановують нові технології, а саме: пальчиковий ігротренінг; елементи ТРВЗ (метод символічної синектики); логоритміка; казкотерапія, глинотерапія, особистісно-орієнтоване навчання за програмою "Крок за кроком"; елементи профілактично-оздоровлювальних методик М.Єфименка, О.Стрельнікової, системи Хатхи-Йоги, тощо.

Вихователь-методист Омельченко Т.М. презентувала "Інноваційні технології, як прогресивний фактор в розвитку дошкільника".

Особливий інтерес в учасників  викликав «Парад  інноваційних технологій».  Леоненко В.А.  з дітьми показала фрагмент заняття з розвитку мовлення, використовуючи  технологію - аудіювання.  Водовозова Г.В. з вихованцями опановувала  тему "Космос", учасники мали можливість спостерігати "виверження вулкану". Інструктор з фізичної культури Шелест З.  із старшими дошкільниками чітко і динамічно показала  нетрадиційні методи оздоровлення.

Учасники заходу позитивно оцінили досвід роботи педагогів ДНЗ № 8  щодо  впровадження  інноваційних технологій, зазначивши їх  значний вплив на інтелектуальний, фізичний, моральний та  духовний розвиток дитячої особистості.

 

Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...