Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Секретар міської ради Євген Квасневський продовжує зустрічі з представниками трудових колективів нашого міста
AA

Секретар міської ради Євген Квасневський продовжує зустрічі з представниками трудових колективів нашого міста

Секретар міської ради Євген Квасневський продовжує щодня зустрічатися з представниками трудових колективів нашого міста, задля вивчення існуючих проблемних питань та планування шляхів їх вирішення.

Так, протягом поточного тижня Євген Анатолійович відвідав колективи дорожньо-експлуатаційної дільниці, оздоровчо-реабілітаційного комплексу «Іскра» ВП ЮУ АЕС, Южноукраїнського відокремленого підрозділу «Тепличний комбінат», Ремонтно-механічного заводу ВП "Атоменергогмаш", а також прийняв участь у зборах оперативного персоналу ВП ЮУ АЕС.

Під час зустрічей Євген Квасневський проінформував колективи підприємств про роботу Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету за II півріччя 2012 року та відповів на ряд запитань. Основне коло питань, якими цікавились працівники стосувалося стану доріг в місті та вирішення питання щодо їх ремонту, паркування машин у дворах, організація автостоянки біля СМСЧ №2, стан дитячих майданчиків у дворах міста, будівництво парку ім. Шевченка, вирішення питання стихійних ринків та інші.

Турбують працівників підприємств не лише питання, що стосуються розвитку нашого міста, а й загальнодержавного характеру. Відтак, працівниками теплиці задавались Євгену Анатолійовичу питання щодо виплати пільгових пенсій, про реалізацію соціальної ініціативи Президента України щодо молодіжного кредитування для забезпечення доступним житлом громадян тощо.

З питань, що знаходяться в стадії виконання Євген Квасневський дав вичерпні відповіді, а ті що потребують вивчення - взяті на контроль для подальшого відпрацювання.


Дякуємо депутату Южноукраїнської міської ради Наталі Черьомухіній за надані фотоматеріали

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 18.04.2024 загинув мешканець на...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...