Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Секретар міської ради Євген Квасневський продовжує зустрічі з представниками трудових колективів нашого міста

27.07.2012
Відділ забезпечення депутатської діяльності, звязків з громадськістю та ЗМІ

Секретар міської ради Євген Квасневський продовжує щодня зустрічатися з представниками трудових колективів нашого міста, задля вивчення існуючих проблемних питань та планування шляхів їх вирішення.

Так, протягом поточного тижня Євген Анатолійович відвідав колективи дорожньо-експлуатаційної дільниці, оздоровчо-реабілітаційного комплексу «Іскра» ВП ЮУ АЕС, Южноукраїнського відокремленого підрозділу «Тепличний комбінат», Ремонтно-механічного заводу ВП "Атоменергогмаш", а також прийняв участь у зборах оперативного персоналу ВП ЮУ АЕС.

Під час зустрічей Євген Квасневський проінформував колективи підприємств про роботу Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету за II півріччя 2012 року та відповів на ряд запитань. Основне коло питань, якими цікавились працівники стосувалося стану доріг в місті та вирішення питання щодо їх ремонту, паркування машин у дворах, організація автостоянки біля СМСЧ №2, стан дитячих майданчиків у дворах міста, будівництво парку ім. Шевченка, вирішення питання стихійних ринків та інші.

Турбують працівників підприємств не лише питання, що стосуються розвитку нашого міста, а й загальнодержавного характеру. Відтак, працівниками теплиці задавались Євгену Анатолійовичу питання щодо виплати пільгових пенсій, про реалізацію соціальної ініціативи Президента України щодо молодіжного кредитування для забезпечення доступним житлом громадян тощо.

З питань, що знаходяться в стадії виконання Євген Квасневський дав вичерпні відповіді, а ті що потребують вивчення - взяті на контроль для подальшого відпрацювання.


Дякуємо депутату Южноукраїнської міської ради Наталі Черьомухіній за надані фотоматеріали