Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат
AA

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

25 липня 2012 року під головуванням секретаря міської ради Квасневського Є.А. відбулося засідання  тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засідання запрошені керівники підприємств боржників із виплати заробітної плати ПАТ «Юженергобуд», ДП «КМУ»ВАТ «ТЕМ».

На комісії озвучена загальна сума заборгованості із виплати  заробітної плати на підприємствах м.Южноукраїнська, яка за даними оперативного моніторингу станом на 01.07.2012 на підприємствах міста Южноукраїнська склала 322,2 тис. грн., в тому числі на економічно-активних підприємствахі – ТОВ «Юг-Спецгідроенергомонтаж» - 86,8 тис.грн., ДП «КМУ»ВАТ «ТЕМ»-58,7 тис.грн на підприємстві активному банкруту ПАТ «Юженергобуд»– 176,7 тис.грн.

Станом на 25 липня 2012 року заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах міста Южноукраїнська становить 96,7 тис.грн. Зменшення заборгованості відбулося за рахунок повного погашення заборгованості ТОВ «Юг-Спецгідроенергомонтаж» та ДП «КМУ»ВАТ «ТЕМ» а також погашення заборгованості в сумі 80 тис.грн ПАТ «Юженергобуд»

На виконання доручення головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації був складений графік погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях міста Южноукраїнська із зменшенням суми заборгованості не менше як 5% щомісяця. Станом на 01.07.2012 р. заборгованість на підприємствах міста у порівнянні з попереднім місяцем зменшилася на 36,3 тис.грн або на 16,4%.

 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...

Призначення пільги на житлово-комунальні послуги, придбання твердого палива і скрапленого газу учасникам бойових дій

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 373 від 17.04.2019 року “Деякі питан...