Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Розпочато проведення міських етапів Всеукраїнських інформаційно – профілактичних акцій «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби» та «Моя відповідальність»
AA

Розпочато проведення міських етапів Всеукраїнських інформаційно – профілактичних акцій «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби» та «Моя відповідальність»

З березня розпочато проведення міських етапів Всеукраїнських інформаційно – профілактичних акцій «Я не продаю неповнолітнім алкогольні напої та тютюнові вироби» та «Моя відповідальність». Метою цих акцій є  пропаганда та утвердження здорового способу життя серед дітей та молоді.

Управління молоді, спорту та культури спільно з службою у справах дітей провели рейд по  торговельним закладам з метою  виявлення фактів порушення чинного законодавства, в частині незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів та ознайомили продавців зі ст.15-3 «Обстеження щодо продажу напоїв, що виготовляються на основі пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів» Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів».

Під час проведення наступної акції планується  обстеження вулиць міста Южноукраїнська  на предмет наявності зовнішньої реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

  

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...

Призначення пільги на житлово-комунальні послуги, придбання твердого палива і скрапленого газу учасникам бойових дій

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 373 від 17.04.2019 року “Деякі питан...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...