Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради повідомляє
AA

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради повідомляє

Протягом 10 місяців 2011 року спеціалістами «Служби соціально-профілактичної роботи» було проведено:

  1.  В ЗОШ №1, ЗОШ №3, ЗОШ №4, Южноукраїнському міському центрі  зайнятості та  Дошкільному навчальному закладі проведено бесіди серед учнів 6-7 класів ЗОШ №1, батьків учнів, батьків вихованців дітей які навчаються в дитячому садку  та безробітних на тему «Види насильства»,   охоплено 298 осіб.
  2. В  ЗОШ №1, ЗОШ №3, ЗОШ №4 проведено бесіди серед учнів 6 -10 класів на тему «Права дітей», охоплено 129 дітей.
  3. В  ЗОШ №1, ЗОШ №3, ЗОШ №4 проведено бесіди серед учнів 6 -10 класів на тему «Здоровий спосіб життя», охоплено 128 дітей.
  4. В  ЗОШ №2, ЗОШ №3, ЗОШ №4 серед учнів 1- 2 класів проведено тренінги на тему „Здоровчик»,  охоплено 303 дітей.
  5. В Южноукраїнському міському центрі  зайнятості проведено бесіду серед безробітних  на тему «Торгівля людьми», охоплено 24 осіб.
  6. В Южноукраїнському міському центрі  зайнятості проведено бесіду серед безробітних  на тему «Де і як береться дитяче рабство», охоплено 15 осіб.
  7. В ЗОШ №4  проведено ток - шоу серед учнів 8-х класів на тему «Сучасні проблеми молоді», охоплено 60 дітей.
  8. В відділенні ранньої соціальної реабілітації для дітей з обмеженими фізичними можливостями проведено розвиваючі ігри для дітей з обмеженими фізичними  можливостями, охоплено 13 дітей.
  9. В відділенні ранньої соціальної реабілітації для дітей з обмеженими фізичними можливостями проведено бесіду серед батьків які виховують дітей з обмеженими фізичними  можливостями на тему «Вікові кризи» само підтримка батьків, засідання групи само підтримки батьків, що виховують дітей з обмеженими фізичними можливостями, охоплено 12 осіб.
  10. В ЗОШ №3 та в Южноукраїнському міському центрі  зайнятості проведено бесіди серед батьків, учнів та безробітних на тему «Ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння», охоплено 110 осіб.
  11.  В Южноукраїнському міському центрі  зайнятості, ЗОШ №3 та ЗОШ №4 проведено бесіди серед дітей та безробітних на тему «Профілактика шкідливих звичок», охоплено 166 осіб.
  12.  В ЗОШ №3 проведено тренінг серед учнів 6-х класів на тему «Подолання конфліктних ситуацій», охоплено 56 дітей.
  13.  В таборі «Калинонька» проведено тренінг серед учнів молодших класів шкіл міста на тему «Країна Дружба», охоплено 76 дітей.
  14.  В Южноукраїнському міському центрі  зайнятості та  ЗОШ №4  проведено бесіди серед учнів 6-10 класів та серед безробітних на тему «Важливість здорового способу життя з метою запобігання зараження ВІЛ інфекцією», охоплено 117 осіб.
  15.  В Дошкільному навчальному закладі №3 проведена бесіда серед батьків на тему «Сімейні форми виховання», охоплено 30 осіб.
  16.  В ЗОШ №3 проведено бесіди серед учнів на тему «Толерантне ставлення до людей, що живуть із ВІЛ – інфекцією»,охоплено 26 осіб.
  17.  В ЗОШ №3 проведено бесіди серед учнів на тему «Види покарань, що застосовується до неповнолітніх»,охоплено 26 дітей.

            До Міжнародного дня боротьби з тютюнопалінням управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради оголошено конкурс плакатів соціальної реклами «Южноукраїнськ проти паління!», плакат переможець був розміщений на сіті-лайті по проспекту Леніна. На офіційному сайті міста Южноукраїнська на постійній основі розміщуються статті профілактичного змісту, так у ІІ кварталі 2011 року було розміщено статті – «Скажи наркотикам – НІ», «Не витрачай своє здоров’я на тютюн», в газеті «Контакт» розміщено статтю  «Скажи наркотикам – НІ».

            Спільно з громадськими організаціями проведено благодійну акцію «Від серця до серця». На базі ЮЗШ № 4 з громадськими організаціями за участю підлітків проведено ток - шоу «Що сьогодні цікавить молодь?»;

16 травня 2011 року управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради підведено підсумки міського конкурсу робіт  сімейної творчості «Моя талановита родина». Конкурс проводився  за такими номінаціями:

  • образотворче мистецтво;
  • декоративно – прикладне мистецтво;
  • роботи оригінального жанру.

Всі переможці отримали цінні подарунки, а інші учасники – заохочувальні призи.

Управління активно співпрацює з закладами міста щодо розповсюдження соціальної реклами, яку надає Миколаївський обласний ЦСССДМ, міжнародний благодійний фонд «Нове сторіччя» та власної соціальної реклами. З початку 2011 року 2609  шт. плакатів, листівок та буклетів розповсюджено в  загальноосвітніх школах міста, Южноукраїнському машинобудівному ліцеї, підприємствах та організаціях міста.

Управлінням молоді, спорту та культури розроблено плакати  з профілактики туберкульозу «Зупини туберкульоз» - 500 шт., 1000 листівок – про послуги служби соціально – профілактичної роботи, 1000 листівок антитютюнової реклами «Свобода закінчується там, де починається звичка палити». Також виготовлено 3 види плакатів на сіті-лайти – «Не дай СНІДу шанс», «Зупини туберкульоз», «Скажи наркотикам НІ», які розміщено по  проспекту Леніна. В парковій зоні  було розміщено інформаційний біл-борд «Захисти дитинство від негативного впливу».

 

Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...