Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Експрес – вітання
AA

Експрес – вітання

Нагрудним знаком «Василь Сухомлинський » Міністерства освіти і науки , молоді та спорту України у 2011 році нагороджена:

Заставіна Євгенія Іванівна, керівник гуртка «Берегиня» Южноукраїнської загальноосвітньої школи №2. Оптимістична, відповідальна, доброзичлива, любить красу педагогічної праці, і діти щиро вдячні їй за відкрите і чуйне серце. Євгенія Іванівна не байдужа  до відродження незалежної України, до витоків національної культури, до історичних надбань предків, до використання кращих традицій у практиці сьогодення . Вона була ініціатором створення етнографічного музею в школі, який став центром духовного відродження національної культури, побуту і традицій українського народу. 

Кращими педагогічними працівниками Миколаївської області у 2011 році визнано: 

  Номінація дошкільне виховання: 

Сухар Ірина Вікторівна, вихователь Центру розвитку дитини  «Гармонія» - Ірина Вікторівна використовує нетрадиційні методи та прийоми навчання, враховує індивідуальний потенціал та рівень пізнавальної активності дітей, спонукає їх мислити, висловлювати свої думки, намагається наблизити зміст діяльності до інтересів дітей. У своїй діяльності використовує ідеї  В. Сухомлинського. 

Номінація загальна середня освіта 

Калина Зоя Іллівна, учитель початкових класів Южноукраїнської загальноосвітньої школи №1  ім. Захисників Вітчизни . У Зої Іллівни немає нездібних чи лінивих дітей , бо у кожного  є задатки до певного виду діяльності. На її думку «Уміє вчити той, хто вчить цікаво»

Макєєва Валентина Іванівна, учитель фізики Южноукраїнської загальноосвітньої школи  №3.  Діяльність учителя пов’язана з впровадженням у практику роботи сучасних педагогічних технологій, розвитком інтелектуального потенціалу держави. Для її уроків характерні логічність і послідовність, забезпечення свідомого застосування матеріалу на практиці, науковість та доступність викладу базових фізичних знань. 

Номінація позашкільна освіта:

Овчаренко Ольга Василівна, керівник секції Малої академії наук  «Історія України», «Право» при Станції юних техніків. Керівник секції уміло здійснює управління навчально-виховним процесом, спрямовує свою діяльність на створення умов для творчого самовдосконалення учнів, стимулює розвиток експериментально- дослідницьких рис, допомагає учням шукати, знаходити, вивчати, узагальнювати. Її учні неодноразові переможці обласного конкурсу-захисту МАН, Всеукраїнської учнівської науково- практичної конференції «Універсіада», яку проводити Київський міжнародний університет.

Шановні колеги! Управління освіти   вітають Вас з визначною подією.   Творчих Вам пошуків, нових звершень на нелегкій педагогічній  ниві.

 

Читайте також

Заняття в літньому таборі "Лісова мавка"

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні заняття було присвячено цікавій темі тотемів"Природні тотемі - особливо тварини - є си...

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу «Державність, виборена поколіннями» до Дня Української Державності

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському історичному музеї відбулося відкриття виставки науково-допоміжного матеріалу &laq...

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані в Южноукраїнській міській територіальній громади!

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Благодійний фонд «Берегиня Південь» на наступному тижні, а саме: 24.07. та 26.07.2024 з...

Психологічне заняття у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Знайомилися з поняттям вищих психічних функцій: пам'яті, уваги та мислення, які з віком слабшают...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 17.07.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 17 липня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гро...

Пам’ятаємо!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Сьогодні минають роковини загибелі Захисника України, воїна нашої громади, солдата мотостр...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

КП «ТВКГ» повідомляє, що під час планових відключень електропостачання соll – цент...