Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Експрес – вітання

05.10.2011
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Нагрудним знаком «Василь Сухомлинський » Міністерства освіти і науки , молоді та спорту України у 2011 році нагороджена:

Заставіна Євгенія Іванівна, керівник гуртка «Берегиня» Южноукраїнської загальноосвітньої школи №2. Оптимістична, відповідальна, доброзичлива, любить красу педагогічної праці, і діти щиро вдячні їй за відкрите і чуйне серце. Євгенія Іванівна не байдужа  до відродження незалежної України, до витоків національної культури, до історичних надбань предків, до використання кращих традицій у практиці сьогодення . Вона була ініціатором створення етнографічного музею в школі, який став центром духовного відродження національної культури, побуту і традицій українського народу. 

Кращими педагогічними працівниками Миколаївської області у 2011 році визнано: 

  Номінація дошкільне виховання: 

Сухар Ірина Вікторівна, вихователь Центру розвитку дитини  «Гармонія» - Ірина Вікторівна використовує нетрадиційні методи та прийоми навчання, враховує індивідуальний потенціал та рівень пізнавальної активності дітей, спонукає їх мислити, висловлювати свої думки, намагається наблизити зміст діяльності до інтересів дітей. У своїй діяльності використовує ідеї  В. Сухомлинського. 

Номінація загальна середня освіта 

Калина Зоя Іллівна, учитель початкових класів Южноукраїнської загальноосвітньої школи №1  ім. Захисників Вітчизни . У Зої Іллівни немає нездібних чи лінивих дітей , бо у кожного  є задатки до певного виду діяльності. На її думку «Уміє вчити той, хто вчить цікаво»

Макєєва Валентина Іванівна, учитель фізики Южноукраїнської загальноосвітньої школи  №3.  Діяльність учителя пов’язана з впровадженням у практику роботи сучасних педагогічних технологій, розвитком інтелектуального потенціалу держави. Для її уроків характерні логічність і послідовність, забезпечення свідомого застосування матеріалу на практиці, науковість та доступність викладу базових фізичних знань. 

Номінація позашкільна освіта:

Овчаренко Ольга Василівна, керівник секції Малої академії наук  «Історія України», «Право» при Станції юних техніків. Керівник секції уміло здійснює управління навчально-виховним процесом, спрямовує свою діяльність на створення умов для творчого самовдосконалення учнів, стимулює розвиток експериментально- дослідницьких рис, допомагає учням шукати, знаходити, вивчати, узагальнювати. Її учні неодноразові переможці обласного конкурсу-захисту МАН, Всеукраїнської учнівської науково- практичної конференції «Універсіада», яку проводити Київський міжнародний університет.

Шановні колеги! Управління освіти   вітають Вас з визначною подією.   Творчих Вам пошуків, нових звершень на нелегкій педагогічній  ниві.