Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 30-річчя з дня створення Державної пожежної частини №14 та пожежної охорони міста Южноукраїнськ
AA

30-річчя з дня створення Державної пожежної частини №14 та пожежної охорони міста Южноукраїнськ

 

Вітаю з 30-річчям з дня створення Державної пожежної частини №14 та пожежної охорони міста Южноукраїнськ усіх, хто  обрав одну з найскладніших професій, покликану боротися із найнебезпечнішою стихією – вогнем .  Інколи ціною власного життя, ви, не вагаючись, готові кинутися у вогонь, щоб прийти на допомогу людям, рятуючи і їхні життя, і їхнє майно.

Ви сильні і відважні люди. За готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, героїзм і відвагу ви здобули  нашу  повагу і шану. Ліквідовані пожежі і врятовані із вогню люди – це, мабуть, найкраще підтвердження особливої важливості та благородності вашої професії.

Бажаю усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. Нехай злагода та достаток завжди панують у ваших оселях,   ваша праця сторицею повертається вам  здоровям, щастям та добром, а Господь Бог оберігає Вас від усіх негараздів. Багато Вам років життя.

Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї мужньої професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі, своєму громадському обов’язку. У святковий час для Вас  нашу прийміть вдячність.

Зі святом Вас!

 

З повагою
міський голова Андрій Стулін  

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...