Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

30-річчя з дня створення Державної пожежної частини №14 та пожежної охорони міста Южноукраїнськ

18.05.2011

 

Вітаю з 30-річчям з дня створення Державної пожежної частини №14 та пожежної охорони міста Южноукраїнськ усіх, хто  обрав одну з найскладніших професій, покликану боротися із найнебезпечнішою стихією – вогнем .  Інколи ціною власного життя, ви, не вагаючись, готові кинутися у вогонь, щоб прийти на допомогу людям, рятуючи і їхні життя, і їхнє майно.

Ви сильні і відважні люди. За готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, героїзм і відвагу ви здобули  нашу  повагу і шану. Ліквідовані пожежі і врятовані із вогню люди – це, мабуть, найкраще підтвердження особливої важливості та благородності вашої професії.

Бажаю усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. Нехай злагода та достаток завжди панують у ваших оселях,   ваша праця сторицею повертається вам  здоровям, щастям та добром, а Господь Бог оберігає Вас від усіх негараздів. Багато Вам років життя.

Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї мужньої професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі, своєму громадському обов’язку. У святковий час для Вас  нашу прийміть вдячність.

Зі святом Вас!

 

З повагою
міський голова Андрій Стулін