Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про хід весняної призовної кампанії
AA

Про хід весняної призовної кампанії

12 квітня 2011 року відбулося позачергове засідання міської призовної комісії щодо призову на строкову військову службу призовників 1986-1993 років народження. Військовий комісар Южноукраїнсько-Арбузинського об’єднаного міського військового комісаріату повідомив, що на призовну комісію у квітні-травні 2011 року викликалось 430 призовників, з них з’явилось 232, що становить 54 %. Не з’явилися без поважних причин 198 призовників.

Згідно з п. 1 ст. 15 Закону України «Про військовий обов’язок  і військову службу» на строкову військову службу в мирний час призиваються придатні для цього за станом здоров'я громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старші особи, які не досягли 25-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Призовники, які не з’явилися за повісткою до військового комісаріату  несуть відповідальність згідно з ст. 210 Кодексу України про адміністративні правопорушення,  що тягне за собою накладення штрафу від п'яти до семи неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян.

В разі ухилення від призову на строкову військову службу стаття 335 Кримінального кодексу України передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Южноукраїнсько-Арбузинський об’єднаний міський військовий комісаріат нагадує, що міська призовна дільниця знаходиться за адресою: вул. Паркова, 5 (3-й поверх), працює з понеділка по п’ятницю з 8.00-17.00, перерва з 12.00-13.00.

 

Всім призовникам  1986-1993 років народження, які на даний час ще не отримали повістку, необхідно терміново прибути до Южноукраїнсько-Арбузинського об’єднаного міського військового комісаріату.

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...