Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відділ статистики у Кривоозерському районі інформує
AA

Відділ статистики у Кривоозерському районі інформує

Житлове будівництво у січні–вересні 2010 року.

Відділ статистики у Кривоозерському районі повідомляє, що протягом січня–вересня 2010 року в районі введено в експлуатацію житлові будинки загальною площею 1345 кв.м, що в загальному обсязі введеного житла в області складає 1,6%.
Порівняно з відповідним періодом попереднього року обсяги введеного в районі житла зменшились на 45,5%. Слід зазначити, що із загальної площі введених житлових будівель, 5% припадає на будинки, які прийняті в експлуатацію відповідно до Тимчасового порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом приватних житлових будинків садибного типу, дачних та садових будинків з господарськими спорудами і будівлями, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт, затвердженого постановою КМУ від 9 вересня 2009 року № 1035.
Всі житлові індивідуальні житлові будинки введені в міській місцевості та за кошти населення, які складають 983 тис.грн.



Демографічна ситуація у Кривоозерському районі
на 1 жовтня 2010 року

За оцінкою Головного управління статистики станом на 1 жовтня 2010 року чисельність наявного населення у Кривоозерському районі становила 25,7 тис.осіб, що на 0,1 тис.осіб менше ніж на початок року.
Зменшення чисельності населення відбулось виключно за рахунок природного скорочення, яке становило 136 осіб (за січень-вересень в районі народилося 204 немовлят та померло 340 осіб), водночас зафіксовано міграційний приріст – 111 осіб.
Упродовж січня-вересня поточного року було зареєстровано 82 шлюби і 37 розлучень.



Діяльність підприємств сфери послуг Кривоозерського району
у січні–жовтні 2010 року

За даними відділу статистики у Кривоозерському районі обсяг реалізованих послуг (уключаючи ПДВ) за січень–жовтень 2010 року склав 953 тис.грн., у тому числі реалізовано населенню 850,2 тис.грн. (що становило 89,2% загального обсягу).
В структурі реалізації за видами економічної діяльності провідне місце займають послуги підприємств по операціях з нерухомого майна (58,7%).
У розрахунку на одного мешканця району обсяг реалізованих послуг склав майже 37 гривень, проти 31,5 грн. у січні–жовтні попереднього року.
За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 180,7 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення у січні–жовтні 2010 року складала 5,2 грн.


 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...

Призначення пільги на житлово-комунальні послуги, придбання твердого палива і скрапленого газу учасникам бойових дій

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 373 від 17.04.2019 року “Деякі питан...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...