Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Секретар Южноукраїнської міської ради І.К.Охрімчук провів брифінг для міських засобів масової інформації
AA

Секретар Южноукраїнської міської ради І.К.Охрімчук провів брифінг для міських засобів масової інформації

13 жовтня 2009 року о 9.00 секретар Южноукраїнської міської ради І.К.Охрімчук провів брифінг для міських засобів масової інформації (газета міської ради «Контакт», прес-центр ВП ЮУ АЕС, телеканал «Всесвіт»).
 Секретар міської ради Охрімчук І.К. розповів про результати семінару школи малих міст, які входять в Асоціацію міст України. Семінар відбувся в м.Українка Браворського району Київської області. В роботі семінару взяли участь 60 міських голів. 
 І.К.Охрімчук проінформував про хід підготовки до громадських слухань на тему «Про стан і розвиток житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська та дотримання вимог законодавства, стандартів, нормативів, норм і правил в сфері житлово-комунальних послуг», які відбудуться 27 жовтня 2009 року. Наразі працюють чотири групи дорадчого комітету. Інформація за результатами роботи груп та пропозиціями буде розміщена в спецвипуску газети «Контакт» та на офіційному сайті міста.
 Секретар міської ради зупинився на механізмах щодо зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги та на перспективах об’єктів незавершеного будівництва в місті.
  



 

Читайте також

Міжнародний день чаю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні - 21 травня – Міжнародний день чаю, свято, офіційно затверджене Генеральною Асамблеєю...