Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Освоєння капітальних інвестицій та виконання будівельних робіт підприємствами міста Южноукраїнська
AA

Освоєння капітальних інвестицій та виконання будівельних робіт підприємствами міста Южноукраїнська

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні–червні 2009 року підприємствами і організаціями всіх форм власності за рахунок усіх джерел фінансування освоєно у фактичних цінах 84,8 млн.грн. капітальних інвестицій.
Обсяги освоєних інвестицій в основний капітал (капітальних вкладень), порівняно з відповідним періодом 2008 року, по місту Южноукраїнську зменшились на 6,8% і складали 80,6 млн.грн. (95,1% в загальному обсязі капітальних інвестицій). Відбулося скорочення інвестицій в основний капітал, в порівнянні з відповідним періодом минулого року і по підприємствах: міста Первомайська – на 34,8%; Миколаєва – на 35,7%; Вознесенська – на 82,5%.
За рахунок коштів державного бюджету у нашому місті освоєно 2,9% (2,5 млн.грн.) від загального обсягу капітальних інвестицій.
Капітальні інвестиції у житлові будівлі, порівняно з відповідним періодом 2008 року зросли у 2,1 раза і склали 2,5 млн грн.
У січні–липні 2009 року підприємствами та відокремленими підрозділами міста Южноукраїнська виконано будівельних робіт на 51,6 млн.грн., що на 32,7% менше порівняно з відповідним періодом 2008 року.
Питома вага міста Южноукраїнська в загальнообласному обсязі виконаних будівельних робіт складає 15,7%. Основну частку будівельних робіт (72,8%) виконано підприємствами обласного центру, підприємствами міста Вознесенська – 4,4%, міста Первомайська – 1,3%.
Із загального обсягу будівельних робіт, виконаних підприємствами міста Южноукраїнська, на капітальний ремонт припадає 13,3%, на поточний – 11,7%. В порівнянні з січнем–липнем 2008 року зменшились обсяги поточного ремонту на 35,9%, капітального – на 75,1%.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...