Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Запрошуємо до участі в серії вебінарів і практичних заходів для підприємців
AA

Запрошуємо до участі в серії вебінарів і практичних заходів для підприємців

Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу розпочинає серію вебінарів і практичних заходів для підприємців і підприємниць із залученням профільних експертів. Мета заходів – підвищити обізнаність представників малого та середнього бізнесу щодо алгоритму дій у процесі відновлення зруйнованої інфраструктури внаслідок повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

До участі запрошуються представники та представниці:

- мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ);

- органів місцевого самоврядування, які працюють із бізнесом;

- громадських організацій і бізнес-об’єднань.

Зареєструватися на вебінари можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlzq81gTb65tgnefsF4zIQ_G3qAoPI1XXwO2614ED5YFdAIw/viewform.

Для отримання детальнішої інформації чи консультації звертайтеся на електронну адресу: gor@rtpp.com.ua.


До заходів будуть залучені фахівці із багаторічним досвідом:

Сергій Хоменко – начальник відділу експертиз РТПП Миколаївської області, експерт, оцінювач, землевпорядник, має понад 20 років досвіду роботи в галузі проведення експертиз та оцінки, один із ініціаторів надання допомоги та роз’яснень фізичним та юридичним особам, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

Еліна Шапошникова – завідувачка сектору з оцінки майна та земельних ділянок відділу експертиз РТПП Миколаївської області з досвідом профільної роботи понад 15 років; має кваліфікацію судового експерта. Серед ключових компетенцій: будівельно-технічна експертиза (дослідження), земельно-технічна експертиза (дослідження), оціночно-будівельна експертиза (дослідження), оціночно-земельна експертиза (дослідження).

Світлана Лесків – завідувачка сектору судової будівельно-технічної експертизи відділу експертиз РТПП Миколаївської області з досвідом роботи понад 25 років; має кваліфікацію судового експерта. Серед ключових компетенцій: будівельно-технічна експертиза (дослідження), земельно-технічна експертиза (дослідження), оціночно-будівельна експертиза (дослідження), оціночно-земельна експертиза (дослідження).

Марина Карнаух – помічниця начальника відділу експертиз РТПП Миколаївської області; має кваліфікацію судового експерта-товарознавця з правом проведення експертиз за спеціальністю «12.1 Визначення вартості машин, обладнання, сировини та споживчих товарів». Має інженерно-технологічну та товарознавчу вищу освіту, досвід роботи в системі ТПП понад 12 років, стаж судової експертної роботи з 2020 року, має досвід роботи в системі стандартизації та державного нагляду за дотримання стандартів, норм і правил.

Вячеслав Совєтський – експерт РТПП Миколаївської області, має вищу технічну освіту та кваліфікацію оцінювача за напрямом: нерухомість, обладнання. Стаж експертної роботи та роботи у сфері оцінки 22 роки. Є одним із провідних експертів та оцінювачів у сфері обладнання та техніки. Долучається судовим експертом до товарознавчих експертиз у процесі визначення вартості обладнання.

Валерій Єрофеєв – експерт РТПП Миколаївської області, має кваліфікацію судового експерта за спеціальністю «12.2 Визначення вартості колісних транспортних засобів, розміру збитку, завданого власнику транспортного засобу», має кваліфікацію оцінювача за напрямами: «Оцінка машин і обладнання» та «Оцінка колісних транспортних засобів» і стаж експертної роботи в системі торгово-промислових палат із 2001 року.

Ірина Кочетоваекспертка РТПП Миколаївської області з відповідним досвідом роботи в економічній сфері понад 10 років; має кваліфікацію судового експерта за спеціальностями: дослідження документів бухгалтерського, податкового обліку і звітності, дослідження документів про економічну діяльність підприємств і організацій, дослідження документів фінансово-кредитних операцій.

Оксана Тригуб – директорка Департаменту з питань юридичного забезпечення та організаційної роботи РТПП Миколаївської області, юристка, адвокатка, суддя постійно діючого Третейського суду при РТПП Миколаївської області. Стаж роботи в галузі права 24 роки, практичний досвід щодо засвідчення обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин) складає три роки.


Онлайн-заходи триватимуть упродовж червня 2023 року.

ПРОГРАМА ОНЛАЙН-ЗАХОДІВ

  • Фіксація наслідків повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну та видача документів, які допомагають підприємствам та організаціям звертатися для відшкодування понесених втрат (матеріальної шкоди)

5 червня 2023 року, 10:00, спікер – Сергій Хоменко

  • Будівельно-технічна експертиза як інструмент визначення розміру реальних збитків унаслідок втрати, пошкодження та знищення нерухомого майна

6 червня 2023 року, 14.00 спікерки – Еліна Шапошникова, Світлана Лесків

  • Організація та проведення товарознавчої експертизи з метою визначення розміру реальних збитків унаслідок втрати, пошкодження та знищення рухомого майна

6 червня 2023 року, 10:00, спікерка – Марина Карнаух

  • Транспортно-товарознавча експертиза як інструмент визначення розміру реальних збитків унаслідок втрати, пошкодження та знищення транспортних засобів

8 червня 2023 року, 10:00, спікер – Валерій Єрофеєв

  • Актуальність форс-мажорних обставин у період воєнного стану. Практичний досвід

12 червня 2023 року, 10:00, спікерка – Оксана Тригуб

  • Судово-економічна експертиза: актуальність та необхідність проведення в аспекті визначення втраченої вигоди внаслідок бойових дій

13 червня 2023 року, 10:00, спікерка – Ірина Кочетова


Довідково

Заходи організовано Регіональною торгово-промисловою палатою Миколаївської області за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Думки, зауваження, висновки або рекомендації, озвучені під час заходів, належать авторам/спікерам і не обов’язково відображають погляди ПРООН, ООН, Європейського Союзу та/або інших міжнародних партнерів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції і Швейцарії.

 

 

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...