Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-українські спортсмени посіли друге місце в крос-триатлоні «3 Блок. Перезавантаження»
AA

Южно-українські спортсмени посіли друге місце в крос-триатлоні «3 Блок. Перезавантаження»

Спортсмени-аматори Южно-Українського енергокомплексу посіли друге місце в командному заліку Відкритої першості з крос-триатлону «3 Блок. Перезавантаження» - четвертого, завершального, етапу Кубку «РАЕС CUP». Змагання пройшли 18 серпня на базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу Рівненської АЕС «Біле озеро». Триатлон був присвячений продовженню строку експлуатації третього енергоблока РАЕС, а також популяризації здорового способу життя. Формат іміджевого заходу складався з трьох спортивних дисциплін: запливу на дистанцію 750 м, велогонки на 20 км і забігу на 5 км. Змагання зібрали більше 80 спортсменів зі всієї України.

У крос-триатлоні взяли участь п'ятеро працівників ЮУАЕС - Микола Сучок (начальник дільниці цеху теплової автоматики та вимірювань), Віталій Рожок (провідний інженер з комплектації обладнання енергоремонтного підрозділу (ЕРП)) Олексій Печенюк (інженер-технолог ЕРП), Дмитро Богданов (інженер з комплектації обладнання та матеріалів автотранспортного господарства) та Дмитро Твердохліб (електромонтер електроцеху).

За підсумками змагань відмінні результати кожен у своїй віковій категорії показали: в плаванні Д.Твердохліб (13 хвилин 59 секунд), у велогонці - В.Рожок (35 хвилин 33 секунди), О.Печенюк (37 хвилин 12 секунд) і М.Сучок (37 хвилин 34 секунди), у бігу - В.Рожок (24 хвилини 07 секунд). Найстабільнішим з усіх дисциплін у команді Южно-Української АЕС був Дмитро Богданов, який виступав у групі «40-49 років» і посів 7-ме місце. У віковій категорії «30-39 років» третім став Віталій Рожок, а в групі «50+» на другу сходинку п'єдесталу піднявся М.Сучок.

На думку технічного керівника команди ЮУАЕС Миколи Сучка, однією з головних умов у триатлоні є універсальний спортсмен, а южно-українські спортсмени в цьому виді спорту брали участь уперше. «На жаль, такого сильного універсалу, який претендував би на п'єдестал у абсолютному заліку, в нашій команді не було. Проте, вважаю, що ми виступили добре, а у велогонці - просто відмінно. Наше друге загальнокомандне місце показало кожному з нас сильні й слабкі сторони, над якими треба ще попрацювати, - коментує підсумки змагань М.Сучок. – Більше тренуватимемося, а головне - нам треба посилювати команду прекрасною половиною людства. Тоді за перше загальнокомандне місце в триатлоні в нас будуть реальні шанси поборотися з ровенчанами».

Переможці були нагороджені медалями, нагородами та пам'ятними призами від організаторів і партнерів спортивного заходу.

Поїздка южно-української команди велосипедистів відбулася завдяки підтримці адміністрації та профкому ВП ЮУАЕС.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...