Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся святковий захід «Будь славен Перемоги день»
AA

Відбувся святковий захід «Будь славен Перемоги день»

3 травня на сцені Южноукраїнского міського історичного музею відбувся святковий захід «Будь славен Перемоги день» до Дня перемоги над нацизмом в Другій світовій війні. На захід завітали представники Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Організації ветеранів України на чолі з В’ячеславом Громенком та усі охочі.

 Від учнів загальноосвітньої школи № 4 лунали пісні та вірші про війну, а вихованці дитячої школа мистецтв виконали для гостей чарівний вальс та танець «Полька».

Із найщирішими побажаннями  діти подарували гостям заходу квіти та власноруч зроблені символи пам’яті та перемоги - квітки маків.

Наші ветерани проявляли свою мужність, силу, хоробрість та кмітливість в роки Другої світової війну, а наші гості - у розважальних конкурсах. Перемогла дружба.

Після завершення заходу усіх охочих було запрошено на експозицію «Була війна…» рамках постійної експозиції «1418 днів подвигу і слави», в якій експоновано елементи озброєння, нагороди, історичні документи та особисті речі безпосередніх учасників бойових дій у Другій світовій війні 1939 – 1945 років.

Висловлюємо щиру подяку за допомогу в організації заходу директору дитячої школи мистецтв Тимофієвій Ользі, колективу народної хореографії дитячої школи мистецтв та їх керівнику Батраку Анатолію, учням загальноосвітньої школи № 4 та їх класному керівнику Оксані Унгаровій, голові Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Організації ветеранів України В’ячеславу Громенку.

 

 

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...