Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся семінар у сфері грантрайтингу
AA

Відбувся семінар у сфері грантрайтингу

В рамках меморандуму, укладеного між виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради та громадською організацією «Агентство економічного розвитку», який затверджений рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 22.08.2018 №218, 04.09.2018 в сесійній залі за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, І поверх, відбувся семінар у сфері грантрайтингу за участю виконавчого директора громадської організації «Агентство економічного розвитку» Аверкова С.В.

В семінарі прийняли участь 14 громадських організацій м.Южноукраїнська, зокрема, міська спортивна організація «Клуб любителів бігу «Олімп», громадська організація «Рада голів ОСББ м.Южноукраїнська», громадська організація «Асоціація велосипедистів Южноукраїнська», Южноукраїнська міська організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», громадська організація «Самопоміч» та інші, а також, представники управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради і ЗМІ. Серед присутніх була депутат Южноукраїнської міської ради Олійник Надія Вікторівна.

Під час наради громадські організації отримали відповіді на питання стосовно можливості участі у грантових конкурсах для залучення донорських ресурсів.

Також, громадською організацією «Агентство економічного розвитку» запропоновано виконавчому комітету Южноукраїнської міської ради співпрацю в рамках проектів та програм, направлених на розвиток м.Южноукраїнська, а саме:

  1. Проект «Дорожні карти реформ для громад Миколаївської області» - в рамках проекту відбиратимуться 5 міст Миколаївської області для проведення соціологічного дослідження по визначенню найбільш актуальних для міста реформ, розроблення рекомендацій у форматі «дорожньої карти реформ», а також, фінансуватиметься розробка для міста одного онлайн-сервісу для громадян.
  2. Програма Британських рад «Активні громадяни» - пропонується укладення меморандуму між Южноукраїнською міською радою та Британськими радами про співпрацю в напрямках фінансування проетів громадян, направлених на розвиток міста (співфінансування 50%/50%).
  3. Постійно діюча щорічна програма «Життя без сміття» - формування культури поводження з твердими побутовими відходами у школярів та мешканців міста.
  4. Впровадження «Револьверного фонду підтримки ОСББ» - надання фінансової допомоги на поворотній основі для розвитку ОСББ, а також, безкоштовних консультацій.

 

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...