Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся «прямий ефір» з міським головою
AA

Відбувся «прямий ефір» з міським головою

22 лютого 2016 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Міський голова підвів підсумки стоденної роботи на займаній посаді, зупинився на програмі соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки, проект якої буде розглядатися депутатами на сьомій сесії Южноукраїнської міської ради. В основі програми – нові проекти, спрямовані на покращення соціально-економічного та культурного розвитку міста. Відмітив, що наразі в місті багато проблем, які потребують негайного вирішення.

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на запитання мешканців щодо доступного житла, встановлення світлофору біля ККСС «Олімп», шляхів вирішення проблеми стихійної торгівлі, тарифів на житлово-комунальні послуги, реформування житлово-комунального господарства міста, нових механізмів утримання будинків, створення ОСББ. На питання щодо високої абонентської плати за домофон відповів, що планує зустрітися з  надавачем послуг та наголосив, що мешканці підписуючи угоди щодо надання послуг, повинні звертати увагу та те, що вони підписують.

  Віктор Пароконний зазначив, що в місті планується встановлення біотуалетів, на які вже виділені кошти, та відкриття притулку для бродячих собак.

  Під час ефіру надішли скарги від мешканців міста на  роботу СМСЧ-2. 

  Міський голова коротко зупинився на проблемі боргу міста перед АЕС. З 16 по 18 лютого Віктор Пароконний зустрічався із заступником Міністра Мінрегіонбуду Кругляком Е.Б., виконавчим директором Асоціації міст України Пітциком М.В., мав зустрічі в Міністерство палива та енергетики України щодо питання боргу міста до енергетиків.

В кінці зустрічі Віктор Пароконний зазначив, що при вході до міськвиконкому встановлена скринька для побажань та пропозицій для мешканців міста.

Інформацію щодо питань, які були озвучені під час прямого ефіру, на які не було надано відповіді за браком часу, та на інші питання, які хвилюють мешканців міста, можна знайти в Проекті Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ».

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...