Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся концерт дитячої школи мистецтв «Зимовий мікс. Викладачі та учні»
AA

Відбувся концерт дитячої школи мистецтв «Зимовий мікс. Викладачі та учні»

7 лютого у Палаці культури «Енергетик» відбувся концерт дитячої школи мистецтв «Зимовий мікс. Викладачі та учні», який зібрав велику глядацьку аудиторію міста. Цей концерт показав приклади спільної натхненної праці викладачів та учнів школи, чудово об’єднав різноманітні стилі і напрями  музичного мистецтва від класики до сучасності, вніс живий подих у наше   життя. 

Справжнім подарунком для усіх присутніх в залі  став заключний та видовищний, яскравий номер концерту - «Колядка», який  об’єднав вокальний спів, хореографію, театралізований вертеп у дусі шанування національних українських традицій!

Хочеться подякувати ведучим  Тетяні Бондар та Анастасії Лівій, які створили дуже позитивну святкову атмосферу в залі.

Концерт довів, що кожний виступ школи демонструє професійний рівень її музично - творчої майстерності, який постійно розвивається.
















Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...