Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся  міський конкурс «Повір у себе і в тебе повірять інші»
AA

Відбувся  міський конкурс «Повір у себе і в тебе повірять інші»

Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребують усі без винятку. Але, найбільше, цього потрібно дітям з особливими потребами.

З 20 березня по 12 квітня 2017 року,формування у населення толерантного ставлення, підтримки творчо-обдарованих дітей  з функціональними обмеженнями й особливими потребами відбувся  міський конкурс «Повір у себе і в тебе повірять інші», який п’ятий рік поспіль організовує та проводить Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У конкурсі взяли  участь 12 учасників віком від 7 до 17 років, які представили  17 робіт.

14 травня в приміщенні Центру  відбулося підведення підсумків конкурсу та нагородження переможців. Членам конкурсної комісії було складно визначити  найкращих, адже тематика і жанри представлених композицій були різноманітні. Це яскраві вироби з бісеру назва роботи «У світі тварин», паперу - «Кошик надії», вишивка – «Св. МЧЦ. Алєвтіна», незвичайні картини з підручних матеріалів – «Батьківська хата» ,  тощо.

За висновками журі переможцем конкурсу стала: Рубінс Марія, яка посіла І місце за роботу – «Казкова хатинка», але треба зазначити, що роботи всіх учасників не залишились без уваги і всі конкурсанти отримали подяки та грамоти за участь, креативність та творчий підхід.

Директор ЮМЦСССДМ та запрошені гості привітали  батьків й учасників  конкурсу та вручили дітям  подарунки і солодощі.  Алла Дизик зазначила, що працівники Центру проводячи данний захід  розраховували  на те, що громада нашого міста  замислиться над проблемою інтегрування в суспільство людей з функціональними обмеженнями та буде плекати відношення до цих особливих людей, як до повноправних громадян. Роботи учасників будуть направлені до Миколаївського обласного ЦСССДМ для   участі  в обласному  конкурсі.

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність приватним підприємцям  Курдасову О.О. та Бабичу В.В.  за спонсорську підтримку у проведенні конкурсу.

 

 

 

 

             

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Увага ветеранам!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Онлайн курси програмування та ІТ-професій з гарантією працевлаштування від Mate...

​​​​​​​Соціальні послуги для полонених, цивільних, яких незаконно утримує агресор, звільнених з полону та членів їхніх родин: як можна отримати?

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Міністерство соціальної політики України робить все можливе, щоб військовоп...

До уваги ветеранів!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

«Як УБД отримати земельну ділянку?» - це одне з найчастіших питань з яким звертаються до...

Отримали гуманітарну допомогу

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

10 червня Южноукраїнський міський центр соціальних служб отримав від  Відокремленого підрозділу...

Дякуємо за допомогу!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

07 червня до Денного центру соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства...