Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося підведення підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці
AA

Відбулося підведення підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці

27 квітня в залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров’я  Южноукраїнської міської ради відбулося засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці. Засідання проводили перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца, заступник директора - начальник відділу праці департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Олена Філонова та начальник Южноукраїнського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області  Світлана Гут.

Участь у круглому столі прийняли провідні спеціалісти з питань охорони праці підприємств та установ міста Южноукраїнська, голова Миколаївського обласного комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Віра Миронова, заступник начальника відділу нагляду АПК та СКС управління Держпраці в Миколаївській області Олег Глуховський.

На засіданні підведені підсумки роботи департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради та заходи Южноукраїнського міського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області з нагоди Дня охорони праці в Україні, обговорені нагальні проблемні питання в напрямку охорони праці.

Відбулось нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». III місце в конкурсі посіла вихованка Центру дитячої та юнацької творчості, гурток «Дитячий вернісаж» Величко Діана, II місце в конкурсі посів вихованець дитячого навчального закладу №8 «Казка» Мерзляков Денис, I почесне місце зайняла учениця Южноураїнської ЗОШ №2 Толстова Анастасія. Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца та начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в місті Южноукраїнську Світлана Гут вручили дітям грамоти та цінні подарунки.

Після завершення круглого столу відбулось покладання квітів до «Алеї пам’яті загиблих (померлих) на виробництві» на Меморіальному комплексі міста.

 

 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...

МОЗ нагадує: евакуація постраждалих українців та онкохворих дітей на лікування за кордон — безоплатна

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Вже понад рік Міністерство охорони здоров’я разом із партнерами організовують евакуаційні рейс...

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...