Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулися змагання з волейболу, присвячені Дню фізичної культури і спорту
AA

Відбулися змагання з волейболу, присвячені Дню фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. 

Спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації. Тому в рамках тижня фізичної культури та спорту в дитячо - юнацькій спортивній школі проводяться на відділеннях заходи.

11 вересня 2019 року в спортивній залі ЮЗШ №3 відбулися змагання з волейболу, присвячені Дню фізичної культури і спорту, серед юнаків та дівчат 2003 - 2005, 2007 - 2009 років народження. Участь у змаганнях прийняли команди відділення волейболу  комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа». В результаті проведених ігр  в молодшій віковій групі І місце у збірної команди ЮЗШ №2, ІІ місце в ЮЗШ №3, серед  юнаків та дівчат 2007 - 2009 років народження І місце також у збірної команди ЮЗШ №2, ІІ місце - у  ЮЗШ №3.

Кращими гравцями збірних команд (2003 - 2005 р.н.) КЗ ЮДЮСШ визначені Сичова Катерина, Самойленко Аліна, Стрижко Ксенія, Федоренко Даша, Станковська Карина, Васильєва Христина (2003 - 2005 р.н.), Зайферт Марина, Шень Аніта, Маркова Вікторія, Бойченко Даша, Донда Яна, Мохова Христина (2007 - 2009).

Участь у таких змаганнях сприяє популяризації та подальшому розвитку  волейболу у місті, підвищенню спортивної майстерності  юних волейболістів.

Бажаємо тренерам - викладачам з волейболу Філонку Володимиру Пилиповичу, Самойленко Андрію Андрійовичу, Самойленко Наталії Сергіївні та їх вихованцям  фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....