Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулися навчання у сфері грантрайтингу
AA

Відбулися навчання у сфері грантрайтингу

З метою обміну досвідом у написанні грантових проектів та реалізації грантової діяльності у місті Южноукраїнську, 27 червня 2018 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради проведено навчання у сфері грантрайтингу з головою правління громадської організації «Агентство економічного розвитку» (м.Вознесенськ) Аверковим Сергієм Вікторовичем. У навчанні взяли участь представники виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств та закладів міста.

В процесі навчання розглянуто ідеї проектних інвестиційних пропозицій за різними напрямками діяльності, які у подальшому зможуть брати участь у грантових конкурсах. Більшість розглянутих інвестиційних пропозицій – це проекти інфраструктурного напрямку, що реалізуються за кошти державного фонду регіонального розвитку, а також за кошти субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам.

Аверков С.В. звернув увагу на ідеї, які відповідають соціальному напрямку (надання допомоги незахищеним верствам населення, як багатодітні родини, вимушені переселенці, люди з особливими потребами), урбаністичному (спрямованість на оптимізацію простору населених пунктів через процес від стратегування до локальних реалізацій найкращих ідей і практик, що ведуть до комфортного та гармонійного життя в громаді), і є реальними для участь у грантових конкурсах.

Виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради найближчим часом буде підписано меморандум з громадською організацією «Агентство економічного розвитку» для подальшої співпраці щодо залучення грантових коштів в розвиток міста Южноукраїнська.

 

 

 

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...