Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 8 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 8 сесія Южноукраїнської міської ради

31 березня  відбулася 8 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 36 питань порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 29 депутатів міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Кольчак, керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Ірина Головченко,  виконуючий  обов’язки начальника Южноукраїнського відділу Первомайської місцевої прокуратури Могила С.М., старший інспектор – черговий Южноукраїнського відділу Первомайського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області  Удова Д.С. та  мешканці міста.

Міська рада затвердила міські програми та проекти, які долучаються до Програми соціально-економічного  та   культурного   розвитку  міста  Южноукраїнська  на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ», затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 03.03.2016 № 97, та внесла зміни до міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки стосовно забезпечення соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Депутатами міської ради визначено мету використання нежитлової будівлі за адресою: вулиця Дружби Народів, 35-В та внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2016 рік.

Внесені зміни до рішення Южноукраїнської міської ради від 22.10.2015 №1625 «Про надання згоди Южноукраїнської міської ради на передачу в комунальну власність територіальної громади міста Южноукраїнська об’єктів соціальної інфраструктури від відокремленого підрозділу «Южно-Українська атомна електростанція» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

Також, внесено зміни до рішення Южноукраїнської міської ради від 11.12.2015 №7 «Про утворення постійних комісій Южноукраїнської міської ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій», обравши головою постійної комісії міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної допомоги та інших питань Бабича В.В.

Заслухано звіт директора комунального підприємства «Критий ринок м.Южноукраїнська» про стан фінансово-господарської діяльності підприємства, який визнано незадовільним.

В реагування на надходження пропозицій трудового колективу редакції прийнято рішення «Про реформування комунальної установи «Інформаційне агентство «Контакт».

Міською радою прийняті рішення про приватизацію житла, про попереднє погодження розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті.

 

Результати поіменного голосування міського голови та депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання (загальний реєстр прийнятих рішень) 8 сесії від 31.03.2016.

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...