Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулась нарада щодо покращення ситуації з розрахунками КП ТВКГ перед ВП ЮУАЕС
AA

Відбулась нарада щодо покращення ситуації з розрахунками КП ТВКГ перед ВП ЮУАЕС

1 липня у інформаційно-технічному центрі ВП ЮУАЕС відбулась нарада щодо покращення ситуації з розрахунками КП ТВКГ перед ВП ЮУАЕС за централізоване водопостачання, водовідведення, виробництво та постачання теплової енергії. В нараді взяли участь керівництво міста та атомної електростанції, профільні фахівці, відповідальні особи. Присутні нагадали історію виникнення багатомільйонного боргу та одностайно визнали необхідність негайного вжиття заходів для ліквідування заборгованості та організації роботи комунального підприємства таким чином, щоб воно мінімум не було збитковим. 

За результатами наради складений протокол із зазначенням чітких дій для виходу з кризової ситуації, він підписаний т.в.о. генерального директора ВП «ЮУАЕС» Ігорем Половичем, Южноукраїнським міським головою Валерієм Онуфрієнком та в.о. директора КП ТВКГ Андрієм Семеновим.

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...