Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Валерій Кичак, начальник відділу соціального розвитку ВП ЮУАЕС, про традиції благодійності в колективі атомників
AA

Валерій Кичак, начальник відділу соціального розвитку ВП ЮУАЕС, про традиції благодійності в колективі атомників

Валерій Кичак, начальник відділу соціального розвитку ВП ЮУАЕС, про традиції благодійності в колективі атомників:

«Благодійність – це візитівка Южно-Української АЕС!

2020 рік видався надзвичайно важким. Це всі відчули на собі. Але життя іде, атомна станція працює, персонал залишається вірним своїм традиціям всупереч будь-яким негараздам.

Незважаючи на те, що, починаючи з 2013 року, закон забороняє державним підприємствам займатися благодійністю, цю місію давно вже взяв на себе колектив атомної станції. Більше 25 років южно-українські атомники допомагають Рацинській школі-інтернату, 7 років - Березківській, більше десяти - Южноукраїнському Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, позбавлених батьківської опіки і таких, що потрапили у складні життєві обставини. Через активістів профспілковий комітет систематично організовує збір коштів і речей для вихованців цих закладів.  

Ветеранські організації теж уже багато років перебувають у полі зору атомників. Одинадцятий рік вони активно беруть участь у акції «Ветеран» і перераховують кошти зі своєї заробітної плати на підтримку людей похилого віку.

У 2020 році 57% працівників АЕС взяли участь у акції «Ветеран» і закумулювали на благодійні цілі 780 тисяч 285 грн.

Станом на 15 січня нинішнього року вже 65% працівників нашого енергокомплексу написали заяви і готові допомагати ветеранським організаціям. За прогнозами, у 2021 році загальна сума допомоги складе 951 тисячу 360 гривень. Приєднатись до акції можна у будь-який час, тож переконані, що вийдемо на мільйон». 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...