Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В Южноукраїнську завершила роботу пересувна виставка дитячих робіт «З Надією до Перемоги!»
AA

В Южноукраїнську завершила роботу пересувна виставка дитячих робіт «З Надією до Перемоги!»

22 квітня в місті-супутнику Южно-Української АЕС завершила роботу пересувна виставка дитячих робіт «З Надією до Перемоги!». Її експонати подивилися близько 800 южноукраїнців.

Серед тих, хто відвідав виставку - вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, учні 1-9 класів загальноосвітніх шкіл Южноукраїнська, депутати міської ради, представники управління освіти тощо.

Експозиція дитячої творчості в Южноукраїнську під назвою «З Надією до Перемоги!», що тривала майже місяць, проводилася в рамках акції з підтримки воїнів АТО та українських політв'язнів. На ній було представлено малюнки та роботи декоративно-прикладного мистецтва юних мешканців міст-супутників українських атомних станцій - фіналісти творчих дитячо-юнацьких конкурсів ДП НАЕК «Енергоатом», організованих з метою формування естетичних орієнтирів української молоді та сприяння розвитку патріотичної складової в корпоративній культурі Компанії.

У інформаційному центрі ВП ЮУАЕС, де було розгорнуто пересувну виставку дитячих робіт «З Надією до Перемоги!», увазі відвідувачів було запропоновано 56 малюнків і 20 робіт декоративно-прикладного мистецтва. Автори дев'яти з них - юні южноукраїнські таланти.

У інформцентрі крім експозиції дитячих робіт відвідувачі також мали змогу подивитися промо-ролик, що демонструє Южно-Український енергокомплекс з висоти пташиного польоту, та дізнатися про поточний стан справ на підприємстві. А юних южноукраїнців запрошували взяти участь у пізнавально-розважальній програмі, під час якої планується в ігровій формі за допомогою діючих макетів познайомити школярів зі світом атома, різними видами енергії та способами її виробництва.

Про те, як сприйняли мешканці міста-супутника ЮУАЕС пересувну виставку дитячих робіт «З Надією до Перемоги!», говорять вдячні відгуки відвідувачів у Пам'ятній книзі. «Ми підтримуємо вашу ідею з організації таких виставок!», - пишуть учні п'ятих класів середньої школи №4. Серед більш, ніж чотирьох десятків подяк і побажань є і слова шестикласника Яромира Терешкіна, виведені акуратним дитячим почерком: «Усім патріотам України - щастя та здоров'я, а всім українцям – миру!».

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...