Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В Южноукраїнській  СМСЧ № 2 відбулася  лікарняна конференція за участю спеціалістів медичної частини
AA

В Южноукраїнській  СМСЧ № 2 відбулася  лікарняна конференція за участю спеціалістів медичної частини

На конференції начальником ДЗ СМСЧ № 2 Стахорською О.В. доведено оперативну інформацію щодо роботи медсанчастини.

Юрисконсультом медсанчастини висвітлені питання антикорупційного законодавства, визначені вимоги про заповнення декларацій керівниками структурних підрозділів і матеріально відповідальними особами.

З презентацією на тему: «Поліпшення виявлення онкопатології лікарями акушер – гінекологами» виступив лікар акушер гінеколог Клос А.Р, який розповів колегам про шляхи покращення виявлення онкопатології у жінок. Лікарі акушер – гінекологи ДЗ СМСЧ № 2 на протязі лютого 2016 р. підвищили кваліфікацію з питань онкології на короткотривалих курсах на робочому місті в обласному онкологічному диспансері. Під час проведення навчань розширені знання з нормативної бази, розглянуті питання покрашення стану надання медичної допомоги онкологічним хворим, шляхи виконання програм з онкології. Значна увага приділялась сучасним методам профілактики, клінічного обстеження діагностики візуальних форм злоякісних новоутворень та передпухлинних захворювань. Також суттєво допомагає придбання практичних навиків в роботі.

Колектив ДЗ СМСЧ № 2 висловлює вдячність обласному позаштатному онкологу, головному лікарю облонкодиспансеру Терзійському М.В. за підвищення кваліфікації фахівців медсанчастини.

В доповіді зав. дитячою поліклінікою Качуровської Ж.Д в презентації «Епіднагляд за поліоінфекцією в Україні» докладчик наглядно розповіла про загрозу на розповсюдження поліоінфекції в Україні та подякувала колегам за проведену роботу під час проведення додаткових трьох турів вакцинації проти поліомієліту.  

 

Читайте також

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 19.07.2024 по 25.07.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі 18 479,8 тис. грн., із них:...

27 липня - 30 років від дня створення управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Шановні працівники управління соціального захисту населення! Від імені Южноукраїнської міської ра...

Звіт про результати проведення внутрішньої оцінки якості та моніторингу надання соціальних послуг у комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних посл...

Торгівля людьми

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Особа вважає себе такою, яка була втягнута у військовий конфлікт, і хоче оформити статус постраждало...