Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В Южноукраїнській  СМСЧ № 2 відбулася  лікарняна конференція за участю спеціалістів медичної частини
AA

В Южноукраїнській  СМСЧ № 2 відбулася  лікарняна конференція за участю спеціалістів медичної частини

На конференції начальником ДЗ СМСЧ № 2 Стахорською О.В. доведено оперативну інформацію щодо роботи медсанчастини.

Юрисконсультом медсанчастини висвітлені питання антикорупційного законодавства, визначені вимоги про заповнення декларацій керівниками структурних підрозділів і матеріально відповідальними особами.

З презентацією на тему: «Поліпшення виявлення онкопатології лікарями акушер – гінекологами» виступив лікар акушер гінеколог Клос А.Р, який розповів колегам про шляхи покращення виявлення онкопатології у жінок. Лікарі акушер – гінекологи ДЗ СМСЧ № 2 на протязі лютого 2016 р. підвищили кваліфікацію з питань онкології на короткотривалих курсах на робочому місті в обласному онкологічному диспансері. Під час проведення навчань розширені знання з нормативної бази, розглянуті питання покрашення стану надання медичної допомоги онкологічним хворим, шляхи виконання програм з онкології. Значна увага приділялась сучасним методам профілактики, клінічного обстеження діагностики візуальних форм злоякісних новоутворень та передпухлинних захворювань. Також суттєво допомагає придбання практичних навиків в роботі.

Колектив ДЗ СМСЧ № 2 висловлює вдячність обласному позаштатному онкологу, головному лікарю облонкодиспансеру Терзійському М.В. за підвищення кваліфікації фахівців медсанчастини.

В доповіді зав. дитячою поліклінікою Качуровської Ж.Д в презентації «Епіднагляд за поліоінфекцією в Україні» докладчик наглядно розповіла про загрозу на розповсюдження поліоінфекції в Україні та подякувала колегам за проведену роботу під час проведення додаткових трьох турів вакцинації проти поліомієліту.  

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...