Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В музеї триває експонування науково-допоміжного матеріалу «500-річчя Реформації»
AA

В музеї триває експонування науково-допоміжного матеріалу «500-річчя Реформації»

У виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею з 4 жовтня триватиме експонування науково-допоміжного матеріалу «500-річчя Реформації». 

Реформа́ція - католицький церковно-релігійний, духовно-суспільний та політичний рух оновлення в країнах Західної та Центральної Європи у XVI столітті, спрямований на повернення до біблійних першоджерел християнства, який набув форми релігійної боротьби проти католицької церкви і папської влади.

Згідно з Указом Президента України, з метою визнання вагомого внеску протестантських церков і релігійних організацій в розвиток релігійної, культурної і соціальної сфери України, вияву поваги до їхньої ролі в українській історії та становленні незалежної держави, цього року в Україні відзначається 500-річчя Реформації.

 

Шановні жителі міста, запрошуємо вас відвідати експозицію, яка  триватиме з 04.10.2016 до 07.10.2016 року!

Адреса музею:

м. Южноукраїнськ

вул. Набережна Енергетиків, 12-а

тел. для довідок: (05136) 2-12-71

 

 

 

 

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...