Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Участь в регіональному тренінгу в м.Одесі: "Розробка та управління проектами, що фінансуються за державні кошти"
AA

Участь в регіональному тренінгу в м.Одесі: "Розробка та управління проектами, що фінансуються за державні кошти"

4 та 5 жовтня 2018 року в м. Одесі відбувся дводенний тренінговий семінар з підвищення потенціалу державних службовців, органів місцевого самоврядування та ОГС в управлінні проектами, що фінансуються за державні та місцеві кошти, та застосування єдиних керівних принципів, в якому прийняли участь і представники від міста Южноукраїнська, а саме від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради : Шекерська Альона Олександрівна та Винник Анна Володимирівна.

Метою заходу було підвищення навичок у плануванні та управлінні проектів, необхідних для підготовки та реалізації успішних проектів на основі підходу, орієнтованого на досягнення результатів.

Захід проводився у рамках проекту «Зміцнення інституційної спроможності Уряду України та організацій громадянського суспільства для ефективної реалізації проектів за державного фінансування», який реалізується у партнерстві із Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України.

Вітаємо наших колег з успішним навчанням та отриманням сертифікату.

 

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...