Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У рятувальників - нова пожежна автоцистерна
AA

У рятувальників - нова пожежна автоцистерна

Новий автомобіль нещодавно з'явився у 25-ій пожежно-рятувальній частині міста Южноукраїнська. Його придбало для наших пожежників Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області. Вартість пожежної автоцистерни - 7 млн. 400 тис. грн., рік виготовлення - 2021-й.

Він призначений для доставки обладнання та екіпажу рятувальників до місця пожежі чи аварії, проведення аварійно-рятувальних робіт, подачі на вогнище води або повітряно-механічної піни, освітлення місця надзвичайної події. Автомобіль обладнаний цистерною на 5 тонн, автономною бензиновою електростанцією, драбиною довжиною 10,7 м, бензорізом, бензопилою, п'ятьма комплектами дихальних апаратів, жорсткими та м’якими медичними ношами, ліхтарями, компресорами, переносним вентилятором для видалення диму з приміщень, рукавами та розгалуженням рукавів, легеневим автоматом тощо.

Новенький пожежний автомобіль придбаний на заміну старого, 2009 року виготовлення. Морально застаріла автоцистерна має бути транспортована на склад Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області, де й зберігатиметься. 

 

 

Читайте також

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У війні з російськими окупантами Южноукраїнська громада втратила ще одного Героя. Під час виконан...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.09.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 6 вересня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...