Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У громаді відбувся конкурс «Зупинимо зміни клімату разом»
AA

У громаді відбувся конкурс «Зупинимо зміни клімату разом»

За ініціативи відділу екології, охорони навколишнього природного середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради, під керівництвом заступника міського голови Сергія Горностая, до Всесвітнього дня клімату (8 грудня)  серед навчальних закладів Южноукраїнської міської територіальної громади був проведений конкурс «Зупинимо зміни клімату разом».

Оцінювалися малюнки та вироби учнів за змістом, ідейним спрямуванням та відповідністю темі збереження нашої планети, попередження негативного впливу людської діяльності на клімат.

Гран-Прі конкурсу отримав учень 3-В класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи № 3 Дорол Роман, який виготовив модель водоочисного заводу «Синя планета».

Дорол Роман

Перше місце за активну участь у конкурсі отримали учні 3-В класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи № 3, які під керівництвом вчителя класу Панфілової Валентини Вікторівни намалювали серію малюнків на тему збереження клімату та планети.

3-В клас ЗОШ № 3

Друге місце розділили учениці 2-В класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи № 3 Нотич Аріна та Чайка Поліна з яскравими та змістовними малюнками.

Нотич Аріна

Чайка Поліна

Третє місце у конкурсі посіли вихованиця гуртка «Орігамі» Южноукраїнської Станції юних техніків Янковська Ульяна та учениця 3-А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи № 4 Сірош Лілія, які представили креативні та змістовні екологічні вироби на заявлену тему.

Сірош Лілія

Янковська Ульяна

За участі С. Горностая, фахівців сектору екології Колесник Л. та Субботіної А. усі переможці в урочистій атмосфері були нагороджені пам’ятними грамотами та отримали заохочувальні екологічні сувеніри.

Дякуємо всім дітям, які взяли участь у проведеному конкурсі, за проявлену фантазію, старанність та творчий підхід до піднятої теми. Надіємося на подальшу активну участь вихованців у подібних заходах.

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...