Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Турнір з настільного тенісу
AA

Турнір з настільного тенісу

6 та 7 квітня 2019 року у місті Вознесенську відбувся рейтинговий турнір з настільного тенісу, присвячений Всесвітньому дню настільного тенісу. Це ще дуже молоде свято – вперше цей день відзначався 6 квітня 2015 року. Але це не завадило йому стати популярним практично у всьому світі.

В турнірі прийняли участь тенісисти з міст Києва, Одеси, Нової Каховки, Миколаєва, Олешки (Херсонська область), Любашівки (Одеська область), Южноукраїнська.    

Комунальний заклад «Южноукраїнська  дитячо - юнацька спортивна  школа» представляли учні відділення настільного тенісу, які свято відзначили  своїми перемогами.

В результаті  проведених зустрічей  в віковій категорії дівчата 2008 року народження та молодших Шутєєва Поліна (2008 р.н.) посіла ІІ місце, Тимошенко Анастасія (2010 р.н.) – V місце, Маслак Аліна – VІ місце;   в віковій категорії юнаки 2010 року народження  та молодші Шестірнін Юрій (2010 р.н.) виборов ІІ місце.

Настільний теніс - захоплююча, нескінченно різноманітна, доступна кожному віку гра, тому діти з радістю біжать на тренування та приймають участь  у змаганнях.

Бажаємо тренеру - викладачу з настільного тенісу Кордолєвському Кирилу Валерійовичу  успіхів у вихованні спортсменів, які своїми виступами радують шанувальників настільного тенісу  і  в  майбутньому тільки  перемог.

 

Читайте також

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....