Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Сольний концерт Скрипник Ольги
AA

Сольний концерт Скрипник Ольги

13 травня  в дитячій  школі мистецтв  відбувся сольний концерт  випускниці  класу сольного співу  теоретично – хорового відділу Скрипник Ольги.

У затишному  залі у виконанні талановитої дівчини прозвучали естрадні  та класичні твори. Виступ учениці, що навчається у класі молодого викладача Руських Л.О., довів, що  Оля – дійсно, артистична, емоційна, творча особистість, яка завжди може створити на сцені  яскравий образ  як поетичний, піднесений, так й пристрасний, драматичний.

Слід відмітити, що Ольга Скрипник  дуже серйозно ставиться  до інтерпретації  виконаних творів. Це показує не тільки рівень її майстерності, але й  появу свого особистого стилю, який  поєднується  з вокальною  культурою. Але все це досягнуто довгими тренуваннями, репетиціями, постійною працею. Бажаємо Ользі подальших успіхів, розвитку її  вокальних здібностей, здоров’я та щастя!






 

Читайте також

Обласна акція "Ми вистоїмо!"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 червня 2024 року Южноукраїнська міська територіальна громада приєдналася до обласної акції «...

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ятого всеукраїнського конкурсу юних скрипалів та віолончелістів імені Вадима Червова

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Ансамбль скрипалів Южноукраїнської мистецької школи нагороджений дипломом  ІІІ премії П'ято...