Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Солістка южноукраїнської «Галатеї» стала лауреатом першої премії фестивалю «Вернісаж-ЕнергоФест»
AA

Солістка южноукраїнської «Галатеї» стала лауреатом першої премії фестивалю «Вернісаж-ЕнергоФест»

Катерина Сєверова - соліст зразкового театру естрадної пісні «Галатея» (діє на базі Палацу культури ВП ЮУАЕС) у своїй віковій групі стала лауреатом першої премії фестивалю-конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж-ЕнергоФест».

Перший фестиваль молодих виконавців естрадної пісні проходив у рамках святкування Дня міста Нетішин з 15 по 17 вересня. Мета конкурсу - розширення культурних, інформаційних і ділових зв'язків, інтеграція в фестивальний рух європейських країн, створення та примноження позитивного іміджу атомної енергетики в освітній та культурній сфері.

У конкурсі брали участь молоді українські співаки з Києва, Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської, Волинської, Миколаївської та Рівненської областей, а також з Білорусі і Латвії. Їх талант оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли відомі діячі культури та народні артисти України, Грузії і Білорусі.

Серед лауреатів конкурсу була також южноукраїнка Наталя Бондаренко, яка в своїй віковій категорії посіла 3 місце. А Анастасія Шульга, Єлизавета Нечитайло та Людмила Назаркулова стали дипломантами фестивалю.

У майбутньому організатори сподіваються, що конкурс молодих виконавців естрадної пісні стане щорічним.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...