Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Солістка южноукраїнської «Галатеї» стала лауреатом першої премії фестивалю «Вернісаж-ЕнергоФест»

28.09.2017
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС

Катерина Сєверова - соліст зразкового театру естрадної пісні «Галатея» (діє на базі Палацу культури ВП ЮУАЕС) у своїй віковій групі стала лауреатом першої премії фестивалю-конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж-ЕнергоФест».

Перший фестиваль молодих виконавців естрадної пісні проходив у рамках святкування Дня міста Нетішин з 15 по 17 вересня. Мета конкурсу - розширення культурних, інформаційних і ділових зв'язків, інтеграція в фестивальний рух європейських країн, створення та примноження позитивного іміджу атомної енергетики в освітній та культурній сфері.

У конкурсі брали участь молоді українські співаки з Києва, Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської, Волинської, Миколаївської та Рівненської областей, а також з Білорусі і Латвії. Їх талант оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли відомі діячі культури та народні артисти України, Грузії і Білорусі.

Серед лауреатів конкурсу була також южноукраїнка Наталя Бондаренко, яка в своїй віковій категорії посіла 3 місце. А Анастасія Шульга, Єлизавета Нечитайло та Людмила Назаркулова стали дипломантами фестивалю.

У майбутньому організатори сподіваються, що конкурс молодих виконавців естрадної пісні стане щорічним.