Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Скасовано будь-які обмеження на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон
AA

Скасовано будь-які обмеження на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» змінено статтю 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України».

Відтепер, обмеження на виїзд за межі території України не стосуються оформлення паспорта для виїзду за кордон. При оформленні закордонного паспорта міграційна служба у подальшому не перевірятиме, чи немає у громадянина обмежень на виїзд з України. Це не лише прискорить внутрішні процеси оформлення документів, але й зменшить навантаження на працівників міграційної служби.

Таким чином, будь-яка пропозиція оформити довідку про несудимість для оформлення закордонного паспорта є не лише незаконною, але й немає жодного сенсу у контексті процедури оформлення документа.

 

 

 

 

Читайте також

Відбулася комплексна перевірка Южноукраїнської міської територіальної громади щодо виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У період з 23 по 26 квітня 2024 року за розпорядженням голови Миколаївської обласної державної адмін...

До уваги ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України запрова...