Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підведення підсумків роботи комунальних служб за період ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з різким погіршенням погодних умов протягом 17-21.01.2016
AA

Підведення підсумків роботи комунальних служб за період ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з різким погіршенням погодних умов протягом 17-21.01.2016

21 січня 2016 було скликано позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради, підведені основні підсумки роботи комунальних служб за період ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з різким погіршенням погодних умов протягом 17-21.01.2016.

Комунальними підприємствами міста забезпечено розчистку основних напрямків вулично-шляхової мережі міста, були задіяні більше 150 співробітники КП ЖЕО. Крім основних на снігоприбиранні були задіяні працівники електроліфтової дільниці, слюсарі-сантехніків та співробітники саночистки. 2 трактори підприємства були задіяні у 2-змінному режимі (4 трактористи).

Задіяно всю наявну техніку КП СКГ (3 трактори, автогрейдер, спеціалізований автомобіль та 4 мотоблоки), які відпрацьовували закріплені маршрути 4-5 рази.  Три одиниці техніки: 2 трактори та автогрейдер завдяки допомозі ремонтної бригади КП «ТВКХ» були відремонтовані та запущені на виробничу лінію для боротьби із наслідками непогоди.        

Додатково для очистки шляхової мережі міста було задіяно 2 трактори КП ТВКГ.

Доставку персоналу на об’єкти ВП ЮУ АЕС, у тому числі ВОС-2 та ОСГПК забезпечено. З підрозділів ВП ЮУ АЕС створено аварійно-відновлювальну бригаду для забезпечення безперешкодного проїзду до всіх об’єктів підприємства. Працювало 10 одиниць спеціалізованої техніки, у тому числі за межами підприємства – на малоповерховій забудові.

Медичне забезпечення населення проходило в штатному режимі, проблемним залишилось питання  проїзду машин «швидкої допомоги» до прилеглих населених пунктів, доставка пасажирів до залізничної платформи. У розчистці доріг до таких об’єктів надано допомогу силами та засобами ВП ЮУ АЕС. Враховуючи складні погодні умови, підприємство надало допомогу у забезпеченні проїзду бригади «швидкої допомоги» та евакуації хворого з с. Бузьке Арбузинського району. Керівництвом АЕС через обмежене постачання міста хлібобулочними виробами доручено тимчасово забезпечувати співробітників АЕС випічкою через їдальню підприємства.

На майданчиках для відстою великовагового транспорту (майданчики ТОВ «Восток» та «WOG») було припарковано близько 70 автомобілів, налагоджено патрулювання об’єктів силами територіального підрозділу Національної поліції, водіям надано консультації та пам’ятки із адресами розташування торгівельних та харчових підприємств міста. На даний час рух автотранспорту відновлено, усім авто з майданчиків дозволено виїзд.

Особливо слід відзначити самовіддану роботу персоналу КП ЖЕО та КП СКГ з прибирання снігу, КП ТВКГ у забезпечення термінового ремонту спеціалізованої снігоприбиральної техніки КП ЖЕО, своєчасну допомогу служб ВП ЮУ АЕС у забезпеченні проїзду бригади «швидкої допомоги».

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...