Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | "Осінній ярмарок" з продажу сільськогосподарської продукції тваринного та рослинного походження
AA

"Осінній ярмарок" з продажу сільськогосподарської продукції тваринного та рослинного походження

На території Критого ринку за адресою: вул. Дружби   Народів, 19б, діяльність якого організовує ТОВ «Грант Інвест Сервіс» 10.11.2018 відбувся «Осінній ярмарок» з продажу сільськогосподарської продукції тваринного та рослинного походження безпосередньо від виробників.

На ярмарку суб’єкти господарювання здійснювали продаж сільськогосподарської продукції: м'ясо свинини, яловичини, баранини, птиці, молокопродуктів, овочів, фруктів, а також продуктів харчування: ковбасні вироби, сири та інше.

Основну участь у ярмарку прийняло ДП «ДГ «ЗОРІ НАД БУГОМ» НВЦ «СОЯ» НААН»,  привернувши  увагу мешканців міста  низькими  цінами та якісною продукцією. Впродовж ярмарки торгівля супроводжувалась піснями Народного хору.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради висловлює подяку ДП «ДГ «ЗОРІ НАД БУГОМ» НВЦ «СОЯ» НААН» та іншим суб’єктам господарювання за участь у ярмарку!

 

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...